Even iets anders dan nagellak.

Ik scrollde even omlaag, hier, zo, enzo, en ik zag dat ik de laatste tijd bijna alleen maar over nagellak heb geblogd. Daarom nu even iets anders. Want mijn leven draait nu echt niet alleen maar om nagellak.

-wel een groot deel ervan, natuurlijk.

 

Om te beginnen: gisteren, zaterdag, was redelijk geweldig. Niet extreem speciaal ofzo, maar best leuk. Om te beginnen de ochtend: ik was urenlang aan het instagrammen en asken en facebooken en bloggen (en tekenen, maar skip, want dat is geen half Engels werkwoord), en toen m’n moeder en stiefvader gingen sporten heb ik wat snoep gepakt enzo.

Ze zouden twee uur weg zijn, maar dat werd vijf uur en zo heb ik eerst m’n kamer schoongemaakt en daarna een paar uur hongerig op de bank zitten chillen.

Gek dat je pas merkt hoe slechtgehumeurd je bent als één van je ouders met je probeert te praten. In ieder geval, toen ze thuis kwamen (eindelijk!) voerden ze me gelijk mee naar de Intratuin, waar ik niet zo veel te zoeken heb aangezien ik (waarschijnlijk) toch niet het balkon mag inrichten en ik ook geen plant in m’n kamer kan zetten vanwege Alice en Lucy.

Ik was dus chagrijnig en hongerig, en mokkend liep ik met hen mee naar de ‘oh zo verre’ Intratuin. Ik kreeg wel wat geld van ze om een broodje te kopen bij één of andere Turkse broodzaak bij ons in de buurt, dus dat deed ik, en ik kocht niet zómaar een broodje, nee, ik kocht een pizza(atje)! (superlekker by the way) weg slecht humeur.

Dus we kwamen daar zo aan, na een lange vermoeiende (maar niet heus) wandeltocht door en over de straten en bruggen van Amsterdam. Ik was een beetje moe (niet van het lopen hoor) dus toen ik zo door de Intratuin liep ging alles zo’n beetje langs me heen, het ene oor in, het andere oor uit en dus ook het ene oog in, het andere oog uit. Tja. En het rook daar zo lekker, die plantengeur is voor mij echt een soort jeugdsentiment, het deed me denken aan iets maar ik wist niet aan wat.

En, leuk als ik die planties vond, vroeg ik of ik ook een plantje mocht uitzoeken voor het balkon. Nauh, dat mocht. Yay. Dus toen liep ik daar zo extreem lang extreem veel rondjes, op zoek naar leuke plantskes. Ik zag wel leuke dingen, maar ik durfde ze niet aan te wijzen omdat het niet mijn balkon is en ik en m’n moeder op veel vlakken best een verschillende smaak hebben. En ja, ik kan wel tegen kritiek over cijfers, tekeningen en whatever, maar ik ben me nog aan het ontwikkelen op het gebied van kritiek op smaak. Ik weet niet waarom.

Uiteindelijk wou ik gewoon een plantje voor m’n kamer, en dan zorg ik er wel gwn voor dat A en L er niet bij kunnen. Ik koos een soort schattig lila vetplantje met een donkerrood magnetisch bakje die ik aan m’n spiegel zou kunnen hangen. En dat heb ik dus gedaan. Het ziet er leuk uit.

We kwamen toen thuis, gingen nog even langs de creatieve winkel maar die gaat verhuizen, en toen ging m’n moeder wat junkfood halen: een hamburger voor mij en haar, een kapsalon voor Arne. Ik keek nog wat Heroes, en toen moest ik van Arne m’n telefoon wegleggen enzo, omdat ik volgens hem al de hele dag met schermen bezig ben (tv en phone). Isniewaar, we waren twee uur lang weg en ik deed een uur over dat schoonmaken, maar ik legde toch m’n foon weg en ging naar boven. Tekenen enzo.

Toen kreeg ik wat chocola en thee van m’n moeder ^^ en kwam er een vriend van Arne, Mike. Ik maakte me om kwart over tien klaar om naar bed te gaan, maar toen ik alleen nog maar m’n tanden hoefde te poetsen riep m’n moeder mij en vroeg ze of ik een tosti wilde. Er was geen ham dus ik kon kiezen tussen kaas en salami of kaas en spek. Spek! Daarna kreeg ik er lekker nog een, maar dit keer met een getostificeerd pistoletje ipv boterhammen(OMNOMNOM) waarvan Arne en Mike, die zogenaamd heel veel wisten van tosti’s, zeker wisten dat het niet mogelijk was. Dat was het dus wel, en lekker ook.

Dat resulteerde tot een in-bed-ligging van elf uur.

Dat was mijn zaterdag.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s